Усмихнатият принц Уилям беше посрещнат с аплодисменти, тъй като беше

...
Усмихнатият принц Уилям беше посрещнат с аплодисменти, тъй като беше
Коментари Харесай

Принц Уилям се развесели, докато се връщаше на работа, след като се появи видеоклип, на който той пазарува с Кейт Мидълтън

Усмихнатият принц Уилям беше посрещнат с овации, защото беше забелязан за първи път, откогато се появи видео на него и принцесата на Уелс на извършване на покупки, до момента в който се възвръща от коремна интервенция.

Принцът на Уелс помаха радостно на доброжелателите, когато дойде в Шефийлд, където неговият упорит план за унищожаване на бездомността получи подтик на стойност £1 милион от търговец на дребно „ Направи си самичък “. Градът в Южен Йоркшир е едно от шестте места за част от самодейността на Уилям Homewards и там той би трябвало да се причисли към фамилии, които са претърпели бездомност, представители на общността и локални организации, които вземат участие в семинар, с цел да оказват помощ при проектирането на новия жилищен план на града.

Бъдещият крал ще разкрие обещанието на Homebase за поддръжка от £1 милион под формата на до 1500 стартови пакета за дома, които могат да включват багра, мебели, подови настилки и обзавеждане, с цел да оказват помощ на наемателите да трансфорат парцел в дом.

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР