Условно наказание от 1 г. и 8 месеца постанови Районният

...
Условно наказание от 1 г. и 8 месеца постанови Районният
Коментари Харесай

Вдовец осъден за секс с 12-годишно момиче

Условно наказване от 1 година и 8 месеца постанови Районният съд в Карлово 
Ревнувал ученичката и го разкрили след клип, на който ѝ удря пестник

Насилие не е имало

Вдовец, татко на две деца от Калофер, получи условна присъда за това, че два пъти е правил секс с 12-годишно момиче – съученичка на щерка му.

Районният съд в Карлово постанови наказване от 2 година и 6 месеца с 3-годишен изпитателен период. Заради цялостните признания на мъжа, той получи с една трета по-малко. Магистратите мотивираха условната присъда с чистото досие на вдовеца, неналичието на данни за принуждение над момичето. Имало единствено един от случай, в който от ревнивост той блъснал пестник на ученичката, тъй като не желала да му покаже с кого си чати в телефона. Този случай бил сниман на клип и оповестен, тъй че всички научили за интимната връзка, изрично неразрешена от закона.

Бащата и съученичката на щерка му се познавали, откогато тя била 11-годишна. Майката на момичето също била умряла, татко й от дълго време бил напуснал фамилията и тя почнала да споделя всичко мъжа, чиято брачна половинка също била умряла. Той се отнасял грижовно към сирачето, което се влюбило в него. В един миг мъжът й предложил да станат гаджета, само че тя му отказала, тъй като е дребна, само че на втория път се съгласила. После се съгласила и да вършат секс, като и в двата случая това сатвало в храситет на поляна наоколо до стълбите, водещи към паметника Христо Ботев в Калофер.

Условната присъда предстои на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР