Условно-безплатния Fortnite на Epic Games достигна впечатляващо постижение през декември

...
Условно-безплатния Fortnite на Epic Games достигна впечатляващо постижение през декември
Коментари Харесай

През декември собствениците на игрови конзоли са играли повече от 1,5 милиарда часа Fortnite – повече от Call of Duty, EA Sports FC 24, GTA V и Roblox взети заедно

Условно-безплатния Fortnite на Epic Games доближи впечатляващо достижение през декември 2023 година Това демонстрират данни на анализаторската компания Ampere Analysis.

Според неотдавнашен отчет на Ampere Analysis, през декември 2023 година, потребителите на PlayStation и Xbox конзолите (PC не се броят) общо са прекарали повече от 1,6 милиарда часа, играейки Fortnite.

Както отбелязва Ampere Analysis, индикаторът на Fortnite за декември надвиши този на Call of Duty HQ (Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 и Warzone), EA Sports FC 24, Grand Theft Auto V, GTA Online и Roblox взети дружно.

С достижението на Fortnite през декември Epic Games оглавиха класацията на издателите за количеството месечни играчи през втората половина на 2023 година, изпреварвайки дългогодишния водач Electronic Arts.

https://infogram.com/top-publisher-mau-share-dec-23-1h7v4pwo7g1886k

Възходът на Fortnite стартира през ноември (през този месец играта е играна от 100 милиона души) с началото на сезона „ Както преди “ — спрямо октомври, броят на часовете в кралска борба се е нараснал със 146%.

Ръстът продължи и през декември (макар и единствено с 9%), с помощта на прибавянето на три непрекъснати режима към Fortnite — приключенско оцеляване LEGO Fortnite, аркадните гонки Rocket Racing и музикалната ритъм-игра Fortnite Festival.

Експертите на Ampere предвиждат, че в следпразничния сезон и с привършване на интереса към новите режими, интензивността на играчите на Fortnite ще се възстановява, само че не се изключва опцията за поддържане на високите равнища на въвлеченост през 2024 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР