Условията в обществените тоалетни в Индия са ужасни. Неприятни миризми,

...
Условията в обществените тоалетни в Индия са ужасни. Неприятни миризми,
Коментари Харесай

Защо индийските жени не ходят до тоалетната 



Условията в публичните тоалетни в Индия са ужасни. Неприятни миризми, петна от друг генезис, вездесъщи мухи, които са чести преносители на заболявания.

Можете да забравите за тоалетната хартия. Няма къде да си измиете ръцете. За да избегнат контакт с мръсните тоалетни чинии, дамите се стараят да не пият нищо денем и да устоят няколко часа.

Това след това води до болести и здравословни проблеми като цяло. Засегнати са до 300 милиона индийски дами. Половината от индийките признават, че най-малко един път са имали проблеми, свързани с посещаване на социална тоалетна.


Отдалечеността на уличните тоалетни постоянно е проблем. Тъй като в селата и обитаемоте места нормално няма битови тоалетни, с дребни изключения, човек би трябвало да отиде до улична тоалетна, която не постоянно е наоколо.

Освен това положението на множеството тоалетни е доста неприятно. Много от тях са отворени, без порти, а в близост е цялостно с хулигани, тъй че индийските дами съзнателно се лимитират до храна и вода, с цел да не вървят до тоалетна повече от един път дневно.


Жените в Индия нормално вървят до тоалетната по двойки - рано заран или късно вечер. Това е целесъобразно, тъй като те постоянно се сблъскват с набези по пътя към тоалетната и би трябвало непрекъснато да слушат смешки от мъжете.

Но някои имат шанс

Културните правила на патриархалното общество са към момента мощни в Индия. Индийските дами поемат доста от отговорностите за семейството и развъждането на децата, само че просто не могат да се грижат за здравето си.

recommended article preview
Косата ще порасне още веднъж! Без значение какъв брой тежка е плешивостта
В някои елементи на страната да вземем за пример дамите би трябвало да изминат няколко километра, с цел да донесат вода, и по-късно да я носят назад в съдове на главите си. Това може да се случи няколко пъти, защото водата е нищожна.

Мисия " Чисти тоалетни ". Властите от дълго време знаят, че страната е изправена пред санитарна рецесия. Самият Ганди споделя през 40-те години на предишния век, че санитарните условия в страната са по-важни от независимостта.

.
Състоянието на тоалетните в Индия е толкоз плачевно, че актуалният министър-председател Нарендра Моди разгласи преди четири години величествен проект " Чиста Индия ". Според него в страната трябваше да бъдат построени 100 милиона тоалетни.

Проблемът е изключително изострен в селските региони, където единствено най-богатите имат тоалетни у дома. Останалите би трябвало да употребяват уличните тоалетни или това, което е предоставила природата.

За страдание този проблем визира всеки втори човек в Индия. За благополучие казусът последователно се взема решение, тъй като управляващите имат намерение всяка секунда в Индия да има нова тоалетна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР