Условията на работа на служителите на руските чуждестранни представителства са

...
Условията на работа на служителите на руските чуждестранни представителства са
Коментари Харесай

Захарова: Условията на работа на служителите на руските чуждестранни представителства са сравними с фронтовите

Условията на работа на чиновниците на съветските задгранични представителства са сравними с фронтовите. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, предава ТАСС.

„ По отношение на изискванията на работа на нашите посолства и дипломати, това в действителност е същински фронт “, сподели тя в предаването Soloviev Live по YouTube.

Захарова напомни последните произшествия в Ирландия и Франция.

„ Видяхте какво се случи в Ирландия, когато пробиваха нашите порти и освен това под погледите на полицията. Видяхте какво се случи в Париж – това са детонации, по какъв начин са осъществени, не мога да кажа. Само по знамение успяхме да избегнем жертви, защото това, което беше хвърлено непосредствено към постройката, се удари в стоманените железни загради “, добави тя, като акцентира, че редица съветски задгранични организации са изправени пред сходни проблеми.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ. Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризация и денацификация на страната. Както се показва в съветското министерство на защитата, съветските военни не нанасят удари по градове, а извеждат от строя единствено военната инфраструктура, тъй че нищо не заплашва цивилното население.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР