Усетихте ли как сезонът на Рака вече започна да разбърква

...
Усетихте ли как сезонът на Рака вече започна да разбърква
Коментари Харесай

Рядката Рогата суперлуна през юли ще разтърси света на всяка зодия

Усетихте ли по какъв начин сезонът на Рака към този момент стартира да разбърква страстите ви? Пътуването на Слънцето през съществения воден знак от 21 юни ви кани да разпознаете какви са вашите прочувствени потребности и по какъв начин интензивно да ги задоволите, без значение какъв брой краткотрайни могат да бъдат те. Въпреки това, когато идната Рогата суперлуна през юли 2023 година освети небето, способността на всеки зодиакален знак да взема рационални и реалистични решения ще бъде мощно наранена. Така че, в случай че сте се чувствали претрупани от непрекъснатите приливи и отливи на възприятията си, логиката е тук, с цел да вземе връх.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще бъде в съществения земен знак Козирог, затова ще изведе на челен план необходимостта от конструкция, самодисциплина и работливост. Сезонът на Рака е напомняне за това по какъв начин слушането на инстинкта ви може да ви разреши дейно да посрещнете прочувствените си потребности, само че идната луна през юли ще хвърли светлина върху методите, по които сигурността също може да бъде удовлетворяваща.

 e iStock

Какво е суперлуна?

Предстоящото пълнолуние през юли се счита за суперлуние. Когато луната е в най-близката си орбита към Земята, тя наподобява по-голяма, отсам и наименованието „ супер “. Суперлуните се случват почти три до пет пъти годишно, което ги прави съвсем толкоз редки, колкото и затъмненията.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Какво е Рогата луна?

" Рогатите " луни се случват всеки юли, отбелязвайки първото пълнолуние след лятното слънцестоене. Прякорът „ рогата “ идва от елените, които се разделят със старите си рога през това време от годината, с цел да може на тяхно място да израстат по-силни и по-устойчиви.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще озари небето на 3 юли 2023 година в 2:39 сутринта.

Ето по какъв начин всяка зодия ще бъде повлияна от Рогатата суперлуна през юли 2023 година:
 Как ще се отрази Рогатата суперлуна през юли 2023 на всяка зодия  Как ще се отрази Рогатата суперлуна през юли 2023 на всяка зодия  Как ще се отрази Рогатата суперлуна през юли 2023 на всяка зодия  Как ще се отрази Рогатата суперлуна през юли 2023 на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР