Усещането е уникално, защото Стилияна е изключителен пример на трудолюбие

...
Усещането е уникално, защото Стилияна е изключителен пример на трудолюбие
Коментари Харесай

Мило Борисов: Стилияна е изключителен пример на трудолюбие и отдаденост

" Усещането е неповторимо, тъй като Стилияна е извънреден образец на усърдие и отдаденост. Тя реализира доста, с изключение на златен орден, тя взе и втори орден, тъй че съм извънредно благополучен, че имах тази опция ". Това съобщи пред БГНЕС един от създателите на Palms Music Мило Борисов, откакто връчи златния орден на Стилияна Николова за представянето и във финала на топка на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Пред родна аудитория Стилияна Николова завоюва златни медали на лента и топка, както и сребърни в многобоя и финала на обръч.

" Усещането е неповторимо, за нас е извънредно значимо да оказваме помощ на българския спорт да реализира все по-високи достижения. Гимнастиката е един доста добър образец в това отношение, тъй като тя реализира достижения освен в България, само че на всички места по света нашата гимнастика е приета като една от водещите в този спорт. Така че това е и национална горделивост, за нас персонално, от името на Palms Music и Фондация " Спорт в България ", в която съм един от учредителите ", сподели Борисов по отношение на мощното показване на българските гимнастички в последните три дни.

" Смятам, че нашите девойки се показват почтено и фактически реализират доста положителни резултати, тъй че поисквам им още по-добри благоприятни условия в идната Олимпиада в Париж ", добави Борисов.

" Мисля, че организацията е на доста високо равнище, всяка година равнището се покачва, тъй като има и доста нови състезателки, има мощна конкуренция и това е доста добре за този шампионат ", сподели още той по отношение на Световната купа, на която Palms Music е главен спонсор. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР