Усещането е, че се подготвя погребение на почетен гражданин, с

...
Усещането е, че се подготвя погребение на почетен гражданин, с
Коментари Харесай

Тъжен ден в Дупница! Подготвят се за опелото на брат Галев Ангел Христов, десетки венци отрупаха входа на черквата в центъра на града

Усещането е, че се приготвя заравяне на почетен жител, с всички ограничения и висока организация

Трескава е подготовката за опелото на единия от братята Галеви Ангел Христов, което ще стартира в 13. 30 часа през днешния ден. Два дни регионът към черквата в центъра на Дупница се почиства, преди минути един след различен идват хора, които оставят венци на входа на черквата.

Видно е, че братятаявно са обичани от дупничани, част от които приказват със сълзи на очи за кончината на Ангел Христов -Геле. Не е натрапчиво до този миг наличието на полицията, умерено е.

Внушителни са обаче десетките венци, свидетелстващи за отношението към Христов, който очевидно ще бъде изпратен от дупничани като почетен жител. Припомняме, че Ангел ХРистов издъхна в дома си в Ресилово ненадейно, съгласно информация на околните му. Смъртта му е резултат от тромбоза и разстройство на коронарното кръвообръщение.

Дни наред в цялата страна тематиката бе най-коментирана. Христов е търсен с алена бюлетина от Интерпол, гибелта му бе шокова, тъй като всички смятаха, че той е отвън страната, а се оказа че е умрял в имението си в Ресилово. Възникнаха доста въпроси, които до този миг нямат отговори. Очаква се многолюдното ществие с тленните му остатъци да мине през града, погребението е планувано за 15 часа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР