Уругвайският ветеран Едисон Кавани е отказал предложението да облече екипа

...
Уругвайският ветеран Едисон Кавани е отказал предложението да облече екипа
Коментари Харесай

Кавани категорично отказал на Ювентус заради Наполи

Уругвайският деец Едисон Кавани е отказал предлагането да облече екипа на Ювентус, това твърди спортният публицист Джанлука Ди Марцио.

Причината, посочена от футболиста, е, че съгласно него това ще е изменничество по отношение на някогашния му клуб Наполи. Лоялността и уважението към " небесносините ", които носи в себе си, не му разрешават да играе за различен тим в Италия, както е казвал преди. Феновете на Наполи бяха поласкани от новината, като Кавани беше залят със суперлативи във форумите и обществените мрежи по отношение на джентълменската си постъпка. 33-годишният състезател е свободен сътрудник, откакто напусна ПСЖ това лято. За седем години, прекарани при парижаните, той записа 216 мача и означи 149 гола във всички шампионати. В интервала 2010-2013 Кавани беше част от състава на Наполи, като реализира превъзходна статистика от 78 попадения в 104 мача.
Juventus made an attempt for Cavani, but the attacker didn’t want to take it into consideration due to his past in Naples, he didn’t want to betray the Napoli fans. ()
— Everything Napoli (@NapoliAndNaples) ГЕОРГИ РАДУНЧЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР