Урсула и останалите урсули биват използвани като говорещи кукли. Повтарят

...
Урсула и останалите урсули биват използвани като говорещи кукли. Повтарят
Коментари Харесай

Петър Волгин: Урсула и останалите урсули са използвани като говорещи кукли…

Урсула и останалите урсули биват употребявани като говорещи кукли. Повтарят неразбиращо изреченията, които им пишат. Такова е и цялостното равнище на огромните евроначалници. Така разяснява журналистът Петър Волгин новината, че Урсула фон дер Лайен счита да се кандидатира за втори мандат като ръководител на Европейска комисия.

 

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

Стана ясно, че госпожа Урсула ужасно доста държи да изкара още един мандат като шеф на Европейската комисия. Супер! Един сходен ход на събитията би бил най-директният път към тоталното дискредитиране на целия Европейски Съюз. Урсула е идеалното въплъщение на безсмисленото битие на сходни структури. Всъщност не съм напълно прав. Подобни организации имат единствено едно предопределение. И то е да извършват категорично заповедите, които идват от централата на американската Демократическа партия.

Урсула и останалите урсули биват употребявани като говорещи кукли. Повтарят неразбиращо изреченията, които им пишат.

Такова е и цялостното равнище на огромните евроначалници. Сложени са на тези позиции точно тъй като не могат и/или не желаят да мислят. Класическа антиселекция. Ако такива хора продължат да управляват Европейския съюз, тази организация напълно скоро ще затъне дефинитивно в тресавището на личните си незначителност и слугинаж.

 

 

Както SafeNews писа, на среща на партията Християндемократически съюз (ХДС) в Берлин през днешния ден Урсула фон дер Лайен ще разгласи, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат като ръководител на Европейската комисия.

Ръководителят на най-мощната институция в Брюксел, 65-годишната Фон дер Лайен, внимателно пази желанията си през последната година, отклонявайки всички въпроси по тематиката.

Но оповестяването на кандидатурата ѝ за още пет години ще означи първата стъпка в четиримесечната борба за избор, в която може да се включат по-широки кръгове. Според някои догатки министър-председателят на Естония Кая Калас може да се кандидатира за поста през лятото. Тогава ще бъде изработен окончателният избор.

След като бъде определена от ХДС, тя би трябвало да получи поддръжката на две други партии в границите на Европейската национална партия (ЕНП) – дясноцентристката група в Европейския парламент. Тя включва и ръководещите партии в Гърция, Ирландия, Литва и Швеция. След това тя би трябвало да завоюва гласуването на конгреса на ЕНП през март. Той ще се организира в Букурещ. Преди да се изправи пред последното затруднение през юни, когато стартира същинската търговия за висшите постове в Брюксел.
В рамките на процедурата Spitzenkandidaten изборът на ръководител на Европейската комисия е обвързван с резултатите от изборите за Европейски парламент, планувани за 6-9 юни.

 

Още отзиви четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР