Урош Ковачевич беше обявен за най-полезен играч (MVP) на Европейското

...
Урош Ковачевич беше обявен за най-полезен играч (MVP) на Европейското
Коментари Харесай

Урош Ковачевич MVP на Евроволей 2019

Урош Ковачевич беше разгласен за най-полезен състезател (MVP) на Европейското състезание по волейбол за мъже, откакто Сърбия завоюва купата след страховит поврат и победа над Словения с 3:1 гейма на финала в Париж довечера.

26-годишният посрещач имаше съществена заслуга за триумфа на " плавите ", откакто заби 20 точки (4 блока, 1 ас, 48% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане) за успеха.

" Вече един път претърпях това, само че бях на скамейката. Много по-добре е, когато играеш и усещаш атмосферата на полето. Гордея се със съотборниците си, щаба и страната си... Това е необикновено преживяване за всички нас, тъй като никой не очакваше да спечелим, с изключение на самите нас, и го направихме. Словения стартира доста добре пред множеството им почитатели, само че по-късно заиграхме точка след точка и победихме. Не желая да споделям, че беше елементарно, само че подобрявахме играта си с всеки идващ гейм. Сега имаме олимпийска подготовка през януари с Франция, Словения и други страхотни тимове, само че в случай че направихме това в този момент, можем да го създадем и тогава ", съобщи щастливият Ковачевич след спечелването на купата.

Uroš Kovaevi - MVP Evropskog prvenstva u odbojci pic.twitter.com/BHSr2wLhSB
— RTS_Sport (@RTS_Sport) September 29, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР