ургаското иновативно училище Александър Георгиев - Коджакафалията, създадено по идея

...
ургаското иновативно училище Александър Георгиев - Коджакафалията, създадено по идея
Коментари Харесай

ОУ Александър Георгиев-Коджакафалията изпраща първия си випуск

ургаското новаторско учебно заведение " Александър Георгиев - Коджакафалията ", основано по концепция на кмета Димитър Николов, тази година изпраща първия си випуск.

Официалното връчване на дипломите на учениците ще се състои на 5 юли, неделя, от 18:00 часа в Летния спектакъл. По време на церемонията учебното заведение ще получи специфичен подарък, квалифициран от родители на деца от образователното заведение. Това е портрет на патрона на учебното заведение, нарисуван от бургаския художник Божидар Чантарски.

Картината е направена по единствената известна фотография на Коджакафалията все още, отпечатана в изданието " Катедралният храм " Св. св. Кирил и Методий " в Бургас 1869 - 1930 ". Това евентуално е първият сходен портрет на Коджакафалията, който е рисуван досега.

ОУ " Александър Георгиев-Коджакафалията " е намерено на 15 септември 2017 година. Учебната му стратегия е създадена да дава базисни познания и умения за по-нататъшно кариерно развиване в региона на осведомителните технологии. Използването на новаторски практики в образованието има за цел да се положат основите на едно съответно на сегашното образование, което да приготвя сполучливи персони.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР