Уран става директен, което може да доведе до много изненади

...
Уран става директен, което може да доведе до много изненади
Коментари Харесай

Символ на деня е рогът на изобилието

Уран става пряк, което може да докара до доста изненади и съществени промени. Освобождава се силата на скритите процеси, които са почнали по време на ретроградния цикъл и което води до външно проявяване на тези вътрешни промени.

Новолуние в символ Козирог в 03:29ч. Настъпва 1 лунен ден от 03:29ч до 08:06ч на 6 януари.

Едновременно с новолунието ще има отчасти слънчево затъмнение в 15 ° 25 ' в Козирог в 03:43ч. С него стартира нов цикъл на затъмненията по оста Рак-Козирог до 2020 година. Това затъмнение се случва сред Сатурн и Плутон и работи свързващо сред тях като съвпад. Ще се появят нови тематики, обстановки, вероятности, които ще бъдат предвестници на това, което ни чака през идващите две години. В същото време остарели структури ще стартират да губят своето значение, да си отиват. Затова би трябвало да бъдете доста внимателни и да не бързате с новите планове, без значение какъв брой обещаващи могат да наподобяват. Не вземайте дефинитивни решения и не поемайте дефинитивни задължения. Слънчевото затъмнение ще се усети в по-голяма степен от тези, които имат персонални планети и значими точки от 11 ° - 20 ° в съществените знаци: Козирог, Рак, Овен, Везни.

Луната продължава да е е в символ Козирог до 08:47ч на 7 януари.

Вниманието е ориентирано повече към материалната и практична страна на въпроса. Ключови думи са акуратност, срочност, старание. Емоциите мъчно се показват. Неудачно време за самопризнание в обич. Общуването с по-старото потомство е затруднено.

Уязвими са костите, коленете, злобен мехур, черен дроб, кожата. Отложете визитата при ортодонт с изключение на, в случай че не ви е незабавен казуса.

2 лунен ден от 08:06ч на 6 януари до 08:50ч на 7 януари.

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват единствено при тези, които са посветили предходният интервал на в детайли обмисляне. Това се явява по едно и също време като премия за свършената работа и първо тестване по пътя към постигане на задачите. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм.

Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, то в този момент е сполучлив момента. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Днес избягвайте отрицателни мисли и страсти, както и споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото предпочитайте радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови полови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, с една дума - нещо вълнуващо.

Днес е 22 безоблачен ден - Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Този ден живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас.

Денят благоприятства основаването на нови контакти и освобождението от всичко излишно, от всевъзможни зависимости. Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време на открито измежду хората. Подходящо за нови контакти и запознанства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР