„Уралвагонзавод“ достави танкове Т-72В3 на Министерството на отбраната на Русия.

...
„Уралвагонзавод“ достави танкове Т-72В3 на Министерството на отбраната на Русия.
Коментари Харесай

Модернизираните танкове Т-72Б3 са снабдени с топлинни визьори родно производство

„ Уралвагонзавод “ достави танкове Т-72В3 на Министерството на защитата на Русия. Бронираните транспортни средства са оборудвани със актуален термичен визьор родно произвеждане.

Това оповестиха от пресслужбата на „ Уралвагонзавод “, част от „ Ростех “. Обновените танкове минаха всички типове тествания и бяха признати от военната задача, написа "Поглед инфо ".

Всички интервенции бяха осъществени при изискванията на държавния контракт.

Основният ремонт на танкове T-72B с рационализация до равнището на T-72B3 компанията приключи тази година. Модернизацията засегна съвсем всички механически системи на танка.

В резултат на това се усъвършенстваха маневреността, огневата мощност и равнището на сигурност. T-72B3 е оборудван с нови мотори, съвременни цифрови информационни средства, системи за ръководство на огъня с автоматизирано следене на задачата. Механик-водачът е получил екрани за ръководство.

T-72B3 е главен военен танк. Бойното му тегло е 46 тона. Екипажът е трима души. Основното оръжие е гладкоцевно оръдие 2A46M с диаметър 125 милиметра, или 2A46M-5, с усъвършенствана балистика и запас. Високата акуратност на огъня се обезпечава от съвременен балистичен компютър и стабилизатор.

Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР