Уралският уфолог и виртуален археолог Валентин Дегтарьов направи ново сензационно

...
Уралският уфолог и виртуален археолог Валентин Дегтарьов направи ново сензационно
Коментари Харесай

Сензационно откритие в Антарктика: Спътникови снимки разкриха входа на легендарния подземен свят, криещ се в кратер на континента

Уралският уфолог и виртуален археолог Валентин Дегтарьов направи ново сензационно изобретение в Антарктика - неговото обичано място за проучвания. С помощта на сателитни фотоси той откри именития вход в подземния свят, в който, евентуални, преди време е избягал Хитлер и неговото обркъжение след рухването на Третия райх. Това написа Езотеир.
Антарктика не инцидентно съществено е вълнувала нацистките водачи и техните подчинени - немски учени, езотеризи, мистици. Работата е там, че това не е елементарни ничия по това време земя, както са считали някои откриватели на активността на тайните задачи на Третия райх, само че и евентуално място за вход в подземния свят, в случай че се допусне, че подобен съществува.

А това напълно не е мъчно, тъй като в легендите на безусловно всички нации по света има познания за загадъчен под земята свят, по-голям от нашия земен. Освен това, всичките сакрални центрове, като Агарти и Шамбала, съгласно изказванията на духовните водачи, се намират подземен. Някои учени даже много аргументирано потвърждават сега, че Земята е куха и в нея изцяло може да се е формирал подобен свят, както и нашия, и такава цивилизация, която, за разлика от нашата, не води непрекъсната битка с естествените и галактически стихии, по-спокойна, а т.е. и по антична, мъдра и могъща.


Входът в този под земята свят е бил издирван от мнозина, освен от Хитлер, само че се счита, че водачът на Третия райх по някакво знамение е съумял въпреки всичко да го откри в Антарктика.
Преди няколко години из интернет се развъртя сензационна вест от американския виртуален археолог Джоузеф Скипър, който твърдеше, че на сателитни фотоси е намерил антарктическия вход към подземното царство. За страдание, тази находка и досега не е доказана или оборена.

Но ето и нова находка, нов вход в подземния свят - в този момент от съветския откривател от Урал:

Това не може да е кратер на вулкан, споделя Валентин. Обърнете внимание: повърхността на вътрешната част на откритото от мен планинско образувание е мното стръмна, само че няма застинала лава. Ето ги координатите на входа -64.922761°,-59.681511°, вижте сами и си правете изводите. Ако даже имате и най-малкия късмет, отидете там, с цел да изследвате...

За страдание, този късмет е съвсем еднакъв на нула. Авантюристите в света са доста, надарените учени също, само че международни водачи, като Хитлер, които биха повярвали в кухата Земя и биха се пробвали да намерят входа в подземния свят, на процедура няма. Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР