Ураганът Флорънс достигна последната 5-та степен и приближава Източното крайбрежие

...
Ураганът Флорънс достигна последната 5-та степен и приближава Източното крайбрежие
Коментари Харесай

Българското консулство в Лос Анджелис предупреди българите за урагана Флорънс

Ураганът Флорънс доближи последната 5-та степен и доближава Източното крайбрежие на Съединени американски щати, като се чака да го доближи в късните часове на 12 септември, сряда.

Най-засегнати ще бъдат щатите Северна, Южна Каролина и Вирджиния, в които е оповестено изключително състояние, съобщи Българска национална телевизия.

Посолството на Република България във Вашингтон и генералните консулства настоятелно предлага на всички български жители в посочените нагоре региони да се осведомят непрекъснато за развиването на обстановката и да следват прецизно напътствията на локалните управляващи.

При нужда от подпомагане, можете да се свържете с посолството на телефон: +1 (202) 387-5770 или +1 (202) 387-0174. Телефонът на на Генералното консулство в Лос Анжелис е +1 478 6700. Неблагоприятно вторично влияние е допустимо и по бреговете на щатите Джорджия, Мериленд и Делауер.

Очакват се ветрове със скорост над 200 км/ч и проливни дъждове в продължение на идващите три-четири дни след достигането на континента. Дадени са инструкции в обособени области да се пристъпи към евакуация на популацията. Издадено е предизвестие за запасяване с храна, вода и предмети от първа нужда.

За информация можете да следите фейсбук страницата на посолството- https://www.facebook.com/Bulgarian-Embassy-in-Wash... както и профила в Туитър - @EmbassyBGinUSA.

Посолството на Република България във Вашингтон настоятелно предлага на всички български жители в региона на урагана Флорънс да се осведомят непрекъснато за развиването на обстановката и да следват прецизно напътствията на локалните управляващи #hurricaneflorence https://t.co/TGFiTDIpx2 pic.twitter.com/stt4rGrmAj
— EmbassyBGinUSA (@EmbassyBGinUSA) September 10, 2018
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР