UPS казва, че печалбата му ще спадне, след като сключи сделка с Teamsters. Акциите му рязко потъват

...
UPS отчете рязък спад на приходите и печалбата през второто
Коментари Харесай

UPS отчете рязък спад на приходите и печалбата през второто тримесечие. Компанията също намали прогнозата си за печалба, очаквайки по-тесни маржове в резултат на предварителната си сделка със синдиката Teamsters.

Акции на UPS (UPS) падна със 7% в предпазарната търговия след доклада.

UPS отчете коригирани приходи от 2,2 милиарда долара през тримесечието, което е спад от 27% спрямо година по-рано, макар и малко по-добър от прогнозите на анализатори, анкетирани от Refinitiv. Приходите са паднали с 11% до 22,1 милиарда долара.

Компанията също намали прогнозата си за приходите за цялата година с 4 милиарда долара до 93 милиарда долара. UPS заяви, че е загубила бизнес по време на трудовите преговори и онлайн покупките са по-слаби. Той също така каза, че маржът на печалбата за цялата година ще бъде с 1% по-нисък от предишните насоки, отчасти поради цената на трудовата сделка със синдиката.

Компанията постигна предварителна сделка с Teamsters на 25 юли, точно преди крайния срок за стачка 1 август. 340 000 членове на синдиката, които работят в компанията, сега гласуват дали да ратифицират или не сделката. Резултатите от вота се очакват на 22 август.

Това е развиваща се история. Ще се актуализира

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР