Управляващият орган на Оперативна програма Региони в растеж“ 2014-2020 г.

...
Управляващият орган на Оперативна програма Региони в растеж“ 2014-2020 г.
Коментари Харесай

МРРБ извършва проверка на ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ в София

Управляващият орган на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година в Министерството на районното развиване и благоустройството прави инспекция на ремонта на столичната улица „ Граф Игнатиев “. Той е част от финансирания с над 41 млн. лева от програмата план на Столична община „ Изграждане, възобновяване и възобновяване на обществени пространства в Централна градска част на гр. София “. Общата му стойност е 46 078 473 лева, като близо 5 млн. лева са лични средства на общината.

В момента специалистите на министерството правят документална инспекция на една от дейностите по плана, като ще бъде изработен обзор и на строителните бумаги. След това ще бъде осъществена и на място, оповестяват от Министерство на регионалното развитие.

Проверката се прави по отношение на подаден сигнал от гражданската организация „ Спаси София “ по отношение на материала на сложена поставка на трамвайните линии. Управляващият орган на програмата ще се произнесе дали са спазени условията за осъществяване на плана, в случай че тази активност е финансирана с безвъзмездните европейски средства.

Хода на инспекцията беше разискван през днешния ден сред заместник-министъра на районното развиване и благоустройството и началник на ръководещия орган на Оперативна програма “Регионално развитие” Деница Николова, представители на „ Спаси София “ и заместник-кмета на Столична община Евгени Крусев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР