Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева днес

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева днес
Коментари Харесай

Управляващият директор на МВФ Кристалина Георгиева посети Киев

Управляващият шеф на Международния валутен фонд (МВФ) Кристалина Георгиева през днешния ден дойде в Киев на малко посещаване, оповестиха украински медии.

" Тя посети Киев на път за Индия, където ще вземат участие в срещата на финансовите министри на страните от групата Г-20 ", разгласи източник, представен от Интерфакс.

Съобщението за визитата на Кристалина Георгиева в Киев беше доказано от украинския народен представител Олексий Гончаренко посредством изявления в обществените мрежи. 

Украйна ще може да изиска финансова помощ от Международния валутен фонд. Това разгласи в края на предходната седмица институцията, която е направила обзор на политиките, водени от страната. Според МВФ оказването на финансова помощ на Украйна би могло да поддържа и напъните на украинското държавно управление за присъединение към Европейския съюз, съобщи Франс прес.

Също през днешния ден на няколкочасово изненадващо посещаване в Киев беше президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. Той дойде в украинската столица в навечерието на първата годишнина от началото на съветската военно инвазия, съобщи Ройтерс.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР