Управляващите подготвят предложения за законови промени, които предвиждат да бъде

...
Управляващите подготвят предложения за законови промени, които предвиждат да бъде
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Управляващите подготвят данък върху дрехи и обувки втора ръка

Управляващите приготвят оферти за законови промени, които плануват да бъде натрапен налог върху облекла и обувки втора употреба. Това съобщи в студиото на " Още от деня " депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев. Той добави, че новите данъци ще бъдат въз основата на еко такси, които страната ще събира за въпросните артикули.

Представителят на левицата загатна, че е допустимо да има картел при цените на горивата, които след митингите едва са поевтинели, а зад това стои още веднъж страната.

ГЕРБ и Обединените патриоти демонстрираха цялостна непросветеност да ръководят. Тази коалиция беше формирана само за систематизиране на държавния запас. Сега видяхме, че Обединени патриоти към този момент не са обединени, още малко остава да забележим, че не са и патриоти, добави социалистът.
Стоян Мирчев, Българска социалистическа партия: Валери Симеонов не подаде оставка, тъй като е съгрешил, а тъй като счита, че против него се води медийна война.
Мирчев е безапелационен, че депутатите от Българска социалистическа партия няма да вземат участие в основаването на кворум в Народното събрание, а в случай че ръководещите го създадат, ще вземат участие в съвещанията и работата по законодателството.
Стоян Мирчев, Българска социалистическа партия: Искаме оставка на цялата държавно управление. ГЕРБ държи в своята хватка цялата страна - виждали сме по какъв начин хора от разнообразни места принудително се вкарват да гласоподават, редят се на опашка. Трябва да се противопоставим на цялото това нещо с всички законови принадлежности.
Вижте целия диалог със Стоян Мирчев във видеото!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР