Управляващата партия ГЕРБ води с 2 процента пред опозиционната БСП,

...
Управляващата партия ГЕРБ води с 2 процента пред опозиционната БСП,
Коментари Харесай

Четете в Марица: ГЕРБ води с 2% пред БСП

Управляващата партия ГЕРБ води с 2 % пред опозиционната Българска социалистическа партия, сочат последните данни от изследването на социологическата организация „ Маркет линкс “ преди евроизборите в неделя. Резултатите не са изненада и се дължат на интензивността на премиера Бойко Борисов.

2172 пловдивчани взимат оптималната пенсия

2172 пловдивчани взимат оптималната пенсия от 910 лева, излиза наяве от онлайн информация в Националния застрахователен институт (НОИ). Това са нашенците, които съвсем през целия си трудов път са се осигурявали на високи приходи. 74 на 100 от тях са мъже. Жените, които са съумели да се снабдят с висока пенсия, са едвам 547.

Похарчихме 7 млн. за Градината, нямаме 15 лв. за кранчета
Над 7 млн. лв. европейски средства бяха вложени в зеленото сърце на Пловдив за обновяването на Цар-Симеоновата градина през 2015 година. Оттогава под дебелите сенки на дърветата и през лятото е същински парадайс. В парка е построена напълно нова напоителна система, която основава спомагателен уют и студенина в горещите месеци. Както е казано, Господ дава, само че в кошара не вкарва. Същото е и с европейските средства, към които и ние би трябвало да прибавим нещо, най-малко с цел да поддържаме хубавия парк. Ситуацията в Градината обаче е " вода газят, жадни вървят ".

Отлагат сечта на ул. " Весела "

Дърветата в дребния парк сред ул. " Весела " и бул. " Марица-юг " няма да бъдат изсичани към този момент, дават обещание от администрацията. Срещу следващото застрояване на зеленина в Пловдив преди седмица бе проведен следващият митинг. Хората от квартала бранят градинката, която обаче се оказа частен парцел.

Принц Албер събра Стоичков и Шумахер

Христо Стоичков бе едно от звездите в обичайния благотворителен мач в Монако, проведен от принц Албер. Камата и други футболни митове излязоха на стадион " Луи II " против събирателен отбор от водачи. В редиците на противника на българина се открои Мик Шумахер - наследник на именития Михаел Шумахер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР