Управлението на държавата не е ангажирано сериозно с енергийната криза.

...
Управлението на държавата не е ангажирано сериозно с енергийната криза.
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Управлението на държавата не е ангажирано сериозно с енергийната криза

Управлението на страната не е ангажирано съществено с енергийната рецесия. Това съобщи Рамадан Аталай от Движение за права и свободи по БТВ. По думите му, Европа е подвластна към 40% от съветския газ и би трябвало обстановката с Украйна и енергийното й влияние да се вземат решение от дипломацията.

" Нашите ръководещи не са подготвени да ръководят институции. Тяхната подготовка за ръководство на една страна е под всякаква рецензия ", счита Аталай.

Инфлацията върви доста съществено, чаках да влияят по естествения метод върху ценовия напредък на силата, сподели още той.

" Войната е покруса. Светът се трансформира. В новия международен ред нашите ръководещи не се вписват отникъде. Те не знаят по какъв начин да придвижат България една крачка напред ", уточни още Рамадан Аталай.

" В момента не можем без тези количества газ, които получаваме от нашите контрагенти. Трябва да понижим силата, която ще употребяваме, тази която ще внасяме и по този начин да децентрализираме и диверсифицираме през Гърция и през Турция ", счита той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР