Управление с партии като ПП и ДБ няма как да

...
Управление с партии като ПП и ДБ няма как да
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Шенгенският скандал е огромен и показва тежко лицемерие, както и провала на управлението

Управление с партии като Политическа партия и Демократична България няма по какъв начин да бъде сполучливо. Това е ръководство на непрекъсната неустановеност, повишение на налози и липса на отговори. Това сподели евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

„ Сглобката се държи, до момента в който ги държи външната политика и натиска на непознатите дипломати. Фактите не крият това. Заради геополитически аргументи те стоят дружно ", добави той.

Според него шенгенският скандал е голям и демонстрира тежко двуличие, както и неуспеха на ръководството. „ Управляващите споделиха, че идват поради „ Шенген " и конституционна промяна, само че това, което направиха, е да вдигнат налозите. Когато и да ни одобряват в „ Шенген ", е към този момент късно. Продължават да се нанасят вреди на българската стопанска система. Това е двуличие и лицемерие. България е изпълнила всичко критерии, само че държавното управление е безгръбначно. Те не се борят ", съобщи Джамбазки.

Той посочи, че държавното управление би трябвало да покаже национално достолепие по тематиката. „ Австрия не ни стопира, стопират ни други страни. Австрия търгува това сега. Мигрантският проблем в Австрия не идва от България. Ако ръководещите имаха силата, че зад тях стои поддръжка, щяха да вършат стъпки по тематиката ", посочи евродепутатът.

Европа е на няколко скорости, а на периферните страни в Централна и Източна Европа се гледа като донори на работна ръка. „ И като бъдещи буферни зони, в случай че се наложи да се одобряват огромни мигрантски талази ", добави евродепутатът.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски задава дневния ред в политиката и той е същинският министър председател, Николай Денков е фасаден министър председател, счита Ангел Джамбазки. „ Тези, които обясняваха, че господин Пеевски и господин Борисов са лицата на мафията, че ще ги вкарат в пандиза, сега са техни чиновници. Управлението сега е фасада, те доста ясно осъзнават каква е тяхната роля, а тяхната роля е на хигиеничен материал ", разяснява Джамбазки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР