Управителят на бар L'Atrium в Ница беше арестуван по подозрение

...
Управителят на бар L'Atrium в Ница беше арестуван по подозрение
Коментари Харесай

Откриха труп, зазидан в стената на известен бар

Управителят на бар L'Atrium в Ница беше задържан по съмнение в ликвидиране, откакто човешки остатъци бяха открити заровени в стената на винарската маза на заведението, предава pochivka.blitz.bg.

Популярният измежду туристите бар L'Atrium във френския град беше затворен в сряда, 29 юни, след известия за откриването на тялото на незнаен мъж в стената на винарската маза на заведението.

Nice: Le patron de l’Atrium et un complice mis en examen après la découverte d’un cadavre « emmuré » dans le bar via
— 20minutesnice (@20minutesnice)

Според източници от полицията служителят е признал виновността си – споделил, че е направил закононарушението след кавга и по този метод желал да укрие доказателствата. Отбелязва се, че прокуратурата е почнала следствие на изгубването на мъж в европейския курорт, чиято идентичност не се разкрива още през септември предходната година.

В избата на бар L'Atrium кървави петна притеглят вниманието на проверяващите и вследствие на по-задълбочено претършуване е намерено тяло, което се разлагало в стената.

Новината провокира същински потрес измежду постоянните гости на заведението и жителите на Ница, защото барът се слави с другарската си атмосфера и е известно място измежду туристите. Така че за някои консуматори на мрежата казусът подсети сюжета на филм на ужасите.

„ Представете си какъв брой хора са съумели да изпият коктейл или чаша бира в този бар, до момента в който до тях имаше мъртвец. Еха ", написаха те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР