Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди промените в организационната структура

...
Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди промените в организационната структура
Коментари Харесай

Сериозни кадрови промени в ръководството на Лудогорец

 Лудогорец се откъсна на върха в Първа лига
Управителният съвет на ПФК Лудогорец утвърди измененията в организационната конструкция на Клуба, които бяха обявени при започване на месец октомври.

Създаден беше Селекционен съвет, отпред на който застава шефът " Спортна администрация " Георги Караманджуков, осведомиха от клуба. Той ще бъде виновен за цялата спортно-техническа активност в ПФК Лудогорец.

Караманджуков ще управлява работата в спортно-техническия щаб на представителния тим, както и активността на Лудогорец II, и Детско-юношеската академия на клуба. На този стадий длъжноста " Спортен шеф " в ПФК Лудогорец остава вакантна.

Георги Караманджуков работи в клуба от февруари 2011 година Директорът " Спортна администрация " е с дълготраен управнически опит в областта на футбола. Бил е Изпълнителен шеф на РодопаСмолян в продължение на 15 години, шеф " Спортна администрация " в ПФК Нафтекс и вицепрезидент на Аматьорската футболна лига. Завършил е " Спортен мениджмънт " в Националната спортна академия.

Междувременно управлението на клуба реализира сделка с известния български футболист Иван Цветков, който стартира работа в скаутското звено на ПФК Лудогорец. Цветков има сполучлива кариера в Холандия и Турция. Бързо печели престиж и при завръщането си в България, където облича екипите на Пирин, Левски и Ботев, Пловдив.

Другото известно име в скаутското звено е Яков Папарков. Дългогодишният шеф на Детско-юношеската академия на Лудогорец, под чието управление школата реализира доста триумфи, сменя попрището си и ще работи за Клуба като оказва помощ за намирането на класни футболисти за представителния тим.

Скаутите, които досега работиха за селекцията в Лудогорец, остават на работа в клуба.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР