Управителка на магазин за месо спука тъпанчето на една от

...
Управителка на магазин за месо спука тъпанчето на една от
Коментари Харесай

Латиноамериканска драма в Пловдив! Ревнивка разбра за слух и спука тъпанчето с шамар на своя подчинена и съперница

Управителка на магазин за месо спука тъпанчето на една от продавачките, откакто я заподозря в любовни връзки със съдружника. След траяло близо 4 години следствие ревностната шефка е приета за отговорна в нанасяне на междинна телесна щета в качеството на длъжностно лице, написа Марица бг. Произнесената от Районния съд в Пловдив присъда е 2 години условно с 3 години изпитателен период и предстои на обжалване пред Окръжния.

Шамаросаната до пръсване на тъпанчето продавачка работела в магазина на ул. „ Хр. Чернопеев” от година и половина и нямала спорове с шефовете си. Седмица преди случая, случил се на 20 септември 2013-а, шефката излязла в отпуск и в същото време съдружникът наглеждал комерсиалния обект. След края на работното време няколко пъти закарал продавачката до у дома. Последния път в колата била и към този момент върналата се на работа шефка.

На другия ден тя почнала да се заяжда с работничката и да прави забележки за всяко нещо, след това непосредствено я обвинила, че е държанка на съдружника. Момичето отрекло, с което си изпросило удар по главата. Вече в съда продавачката разказала, че главата „ иззвънтяла” и изгубила схващане за малко. Когато се свестила, открила, че паднала върху кашони с олио. Обадила се на приятеля си, който я завел на доктор, и по този начин било установено увреждането на ухото от удара.

Пред съда нападателката не призна виновността си, само че незабавно след случката се похвалила на една от другите продавачки, че е блъснала момичето в едно от вътрешните пространства на магазина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР