Управителите на две от заведенията в Слънчев бряг, които бяха

...
Управителите на две от заведенията в Слънчев бряг, които бяха
Коментари Харесай

Защо не ни казаха през март, че в Слънчев бряг ще се пази тишина, питат от проверяваните заведения

Управителите на две от заведенията в Слънчев бряг, които бяха тествани от вицепремиера Валери Симеонов през уикенда поради шума, оповестиха пред Нова телевизия, че акцията е е била показна и нарочена. Те оповестиха, че до в този момент не са открити никакви нарушавания в работата им.

През уикенда във " Facebook " бяха публикувани няколко видеа, на които се вижда, че екипите на вицепремиера са спрели озвучаването в клуб " Бедрум бийч ". В едно от видеата посетителите на заведението скандират " оставка " и " каналджия " по адрес на Валери Симеонов. Преди това екипът на Симеонов конфискува озвучителни уредби в " Оксижен ", като даже арестува DJ Станчо и конфискува преносимия компютър му, от който е пускана музиката.

" Проблемът е в това, че способените органи трябваше да излязат през март или април с решение, че политиката в този комплекс се трансформира и ще се търси тишина. Така ние оставаме излъани. Не може в края на юли институциите да решат да бъде безшумно ", съобщи шефът на " Оксижен " Данаил Петков.

От своя страна шефът на " Бедрум " Веселин Борисов посочи, че Симеонов персонално му е споделил, че след среднощ заведението нямало право да работи съгласно общинските наредби. Борисов добави, че в съда ще потвърдят, че могат да работят и след посочения час и попита кой ще поеме загубите от прекъсването на музиката в клуба.

" Нарушаването на нощната тишина е доста нереално разбиране. Проверката беше с полицейско предписание за прекъсване на музиката и без право да се защитим ", сподели още Борисов.

Председателят на " Съюза на притежателите в Слънчев бряг " Елена Иванов разгласи, че през седмицата ще има среща на управителния съвет, след която ще излязат с публична позиция за случилото се през уикенда. Според нея най-потърпевши са туристите, които са решили да оставят парите си в България, а някой като че ли ги подтиквал да ги дават в чужбина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР