Управителите на агенцията - Людмил Георгиев и Дария Сърменова-Илиева, за

...
Управителите на агенцията - Людмил Георгиев и Дария Сърменова-Илиева, за
Коментари Харесай

Силната страна на All Digital e екипът

Управителите на организацията - Людмил Георгиев и Дария Сърменова-Илиева, за плюсовете на цялостното цифрово обслужване

Моля, представете агенцият а, екип а и услугите на организацията.

Дария: All Digital е най-новата цифрова организация на българския информационен пазар. Амбицията ни е да предлагаме на клиентите си изцяло цифрово обслужване, което да включва услуги по електронна търговия, оптимизации, криейтив концепции, разработка на уеб сайтове и приложения. Като дъщерно сдружение на медийна организация " Аргент " екипа на All Digital от към този момент 15 души сформирахме от цифровите експерти на организацията и новоприсъединили се млади и амбициозни експерти. Идеята е да разтеглим спектъра на предлаганите до момента услуги и да предлагаме всичко, което се отнася до цялостната цифрова връзка на клиентите.
Людмил: Смисълът от по този начин профилирана организация е огромен, защото от ден на ден клиенти търсят цялостно обслужване в цифровата сфера. Те избират да намират целия пакет от услуги на едно място. До момента главната процедура е да се употребяват няколко организации за другите типове услуги. А безспорно доста по-лек и сполучлив е процесът, при който се работи с една-единствена организация, която предлага всичко.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Кои са клиентите на организацията?

Людмил : Клиенти на All Digital са Investbank, Miele, Bella Bulgaria, верига магазини " Фантастико ", " Девин Минерална ", " Девин Изворна ", Sport Depot, Pernod Ricard Bulgaria, British American Tobacco и други
Кои ваши оценки и отзиви на клиенти са изключително скъпи за вас?

Дария : Всяко мнение и оценка на клиента е от голямо значение за нас. Независимо дали става дума за хвалба или рецензия. В динамичната сфера, в която работим, всеки ден е изпълнен с нови провокации, които носят със себе си триумфи и уроци.

Какви са новостите, които ще предложите или към този момент оферирате на своите клиенти и на пазара

Людмил: Предвид че All Digital е организация за изцяло цифрово обслужване, нормално клиентите ни желаят да се срещнат с изобретателния ни метод към заложена от тях задача. Разбира се, според от дефинираните цели на акцията ние предлагаме това, което ще обезпечи тяхното реализиране. В микса интегрираме както обичайни рекламни формати, по този начин и всички новости, познати на пазара ни, а и отвън него.

Търсят ли клиентите и възползват ли се от всички ваши услуги?

Дария: Смисълът на 360 цифрова организация е точно това - клиентът да получава цялостна тактика и реализацията й на едно място, без да е належащо да я " накъсва " сред разнообразни реализатори. По този метод ние построяваме дълготрайни връзки с клиентите си и всяка последваща акция е по-успешна от миналата.

Кои са мощните страни на агенцията/групата?

Людмил: Силната страна на All Digital e екипът! Комбинацията от експерти, потвърдили се през годините в сектора, с нови, млади и амбициозни фрагменти, които са натрупали опит отвън страната ни, е доста печеливша. Възможността да предлагаме ексцентрични подходи, които обаче да са подобаващи за дребен пазар като нашия, е от основно значение за триумф.

Вие ли избирате клиентите си?

Дария: За нас е значимо да сме самодейни и когато забележим опция да предложим решение на някой клиент – действаме. Разбира се, имаме и клиенти, които поради сполучливото си партньорство с медийна организация " Аргент " избират нас.

Как клиентите да извлекат оптималното от своята организация?

Дария : Необходимо е клиентът да знае, че е доверил акцията си в ръцете на експерти, и да се вслушва в организацията си. Разбира се, мнението на клиента постоянно е преди всичко и ние вършим всичко допустимо неговите хрумвания да " оживеят " под формата на сполучлива акция. Въпреки че става дума за бизнес, ние се стремим да построяваме другарски връзки с клиентите си, които да развиваме за години напред.

Работите ли за задгранични пазари и по какви акции?

Людмил : Въпреки че сме на пазара от скоро, All Digital към този момент сполучливо обслужва Sport Depot и на гръцкия пазар. Предвиждат се и акции в други страни отвън България, които са в развой на договаряне.

Какъв съгласно вас ще бъде растежът на информационните бюджети в страната през идната година? Какви са трендовете и има ли характерен тренд?

Людмил: Специално в България поради релативно високата към момента гледаемост на телевизия, която е функционалност на застаряващото ни население като демография, точката на секване, когато вложенията в интернет ще прескочат малкия екран, е към момента някъде напред в бъдещето. Ако приказваме за 10 години напред и вземем под внимание развиването на технологиите, не е изключено трендът да бъде в микса да участва главно цифрова реклама. Все отново в случай че се върнем 10 години обратно, можем да преценим, че въобще не сме си говорили за такива неща.

Какво е вашето обръщение към клиентите, сътрудниците, екипа ви?

Дария: Клиентите си, бъдещи и сегашни, бихме желали да посъветваме да бъдат малко по-смели. Никой не е оставил трайна диря, без да се осмели да излезе за малко от зоната си на комфорт. На сътрудниците си пожелаваме триумф, а на екипа си постоянно споделяме едно – няма нищо невероятно!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР