Упорството нараства при ГЕРБ, защото нямат решение какво да правят

...
Упорството нараства при ГЕРБ, защото нямат решение какво да правят
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Имаме план, готови сме да помогнем на Борисов да излезе от политиката

" Упорството нараства при ГЕРБ, тъй като нямат решение какво да вършат с първия мандат. Готови сме да обсъждаме разнообразни разновидности. Готови сме да помогнем на Борисов да излезе от политиката ", сподели ген. Атанасов и окачестви протичащото се като клопка - " кажете ни, вие вторите, по какъв начин да действаме ние и след това, в случай че се провали, ами те ни споделиха по този начин, дано всеки да си носи отговорността ".

Ние като втора политическа имаме проект по какъв начин да действаме, бихме помогнали на Борисов, той е в тежка обстановка - да върне първия мандат, да пристигна вторият при нас, ще го поканим на договаряния и ще решим по какъв метод дружно да потърсим метод за излизане от рецесията. Първият мандат няма да подкрепим, както и държавно управление, кадрувано от Бойко Борисов, това са нашите условия, заяви Атанасов.

По думите му има тежка политическа рецесия, тъй като " парламентарната република цикли ".

" Имаме няколко разновидността за деяние, ще преговаряме с политическите сили, които са в Народното събрание. Ще преговаряме с ГЕРБ в Народното събрание - под прожекторите и камерите, с цел да се чуе какво предлагаме ние и какво се дава отговор от другата страна. За реализация на първия мандат или предлага претендент за министър председател и държавно управление, или връща първия мандат и да не ни слага условия преди да го е върнал ", означи Атанас Атанасов.

Той изрази оптимизъм, че през втория мандат може да бъде основано държавно управление.

Във връзка с Бюджет` 2023, препоръчан от кабинета " Гълъб Донев ", Атанасов сподели, че съгласно него има опция дефицитът да влезе в границите на 3 %. " Има планувани разноски, които могат да бъдат лимитирани. "  Ако желаеме да влезем в Шенген и еврозоната, би трябвало да затегнем колана. Аз съставлявам дясна политическа мощ. За нас е значимо бюджетната дисциплинираност да се съблюдава, разяснява ген. Атанасов. 

Също по БНТ Тома Биков от ГЕРБ съобщи, че тезата за втория мандат е екстравагантна. " Ако няма държавно управление с първия мандат, няма да има и с втория ", безапелационен бе Биков 

По думите му диалозите сред ГЕРБ и ПП-ДБ са разновидността за лъчение на допустимо най-стабилно държавно управление.

" Ако ПП-ДБ показват разумен и съответен проект за сформиране на държавно управление, ние сме подготвени, само че не виждаме това, виждаме ексцентрични осъществявания. Опитваме се да основан допустимо най-стабилния вид за сформиране на държавно управление, допустимо най-нестабилният вид е подкрепяйте ни, тъй като сме доста симпатични, няма да допуснем такова нещо ", разяснява Тома Биков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР