Упълномощен съм от ръководството на Лев инс да заявя пред

...
Упълномощен съм от ръководството на Лев инс да заявя пред
Коментари Харесай

Явор Колев: МВР разследва друга компания, а не "Лев инс"

Упълномощен съм от управлението на " Лев инс " да заявя пред медиите, че актуалната интервенция или дейности по следствието нямат нищо общо със застрахователната компанията. Извършват се дейности по следствие към друга компания, която има офиси в тази постройка. Няма общо и със Съюза за стопанска самодейност.

Това съобщи пред публицисти Явор Колев - шеф на " Информационни технологии и киберсигурност " в " Лев Инс ". По думите му компанията няма отношение към дейностите, които се правят в постройката.

" Нашите чиновници са си на работните места и работят ", добави Колев и изясни, че не знае какво тъкмо проверяват служителите на реда.

По мотив на убийството на Алексей Петров, Явор Колев посочи, че обиски в офисите на " Лев инс " проверяващите са създали още в деня на стрелбата, а самият Колев и чиновници на компанията тогава са разпитвани като очевидци.

По-късно от застрахователната компания разпратиха писмо до медиите, в което обявиха, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са ориентирани към компания, която е наемател в постройката, както и пространствата на Съюза за стопанска самодейност.

По-рано през днешния ден маскирани служители на реда с извадени револвери нахлуха в постройката, в която се обитават централният офис на " Лев инс " и Съюзът за стопанска самодейност, които бяха свързвани с разстреляния Алексей Петров. Това споделиха пред " 24 часа " чиновници.

Акцията е на Министерство на вътрешните работи и е по необходимост, научи " 24 часа ". От Софийската градска прокуратура за момента нямат информация.

Изолирани сме на третия и на петия етаж на постройката, никой не ни споделя какво става, прибавиха още източници на " 24 часа " от постройката. На третия етаж е Центърът за киберсигурност на застрахователната компания, а на петия - ССИ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР