Уош МС спечели титлата Любима риалити звезда на България на

...
Уош МС спечели титлата Любима риалити звезда на България на
Коментари Харесай

Ето кой спечели Big Brother: Most Wanted

Уош Министерски съвет завоюва купата " Любима риалити звезда на България " на огромния край на Big Brother: Most Wanted 2018 по NOVA .
Бронзовият медалист този сезон е Никита Джонсън, а среброто отиде при Джулиана Гани.
На почетното пето място се класираха Благой и Златка, а Станимир Гъмов излезе четвърти, като се пошегува, че е повторил достижението си от предходното си присъединяване в шоуто.
" Всички би трябвало да си оказваме помощ повече ", бяха първите думи на спечелилия. Ники Кънчев разяснява, че през този сезон на напред във времето са излезли полезности като другарството и добротата.
Стефан беше доста разчувствуван и се разплака в Къщата, благодари на всички за поддръжката, както и на шоуто . " Това нещо тук, в никакъв случай няма да го не помни. Дълбок реверанс ", приключи Уош, напускайки Къщата.
 Уош Министерски съвет

Вчера феновете станаха очевидци на необикновено шоу. Петимата финалисти извършиха последната си задача за сезона и ще ни зарадва с музикално осъществяване. Всеки от тях изпя ария в дует с обичаните на цяла България Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Анелия, Любо Киров, Скандау и Емануела.
 Джулиана Гани
 Златка Райкова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР