УНСС подготвя мач на звездите по случай празника на Университета

...
УНСС подготвя мач на звездите по случай празника на Университета
Коментари Харесай

Елин Топузаков ще участва в организацията на приятелски мач с УНСС

УНСС приготвя мач на звездите по случай празника на Университета и 30-годишнината на Студентски съвет, заяви уеб сайтът на университета. На срещата дружно с ръководителя на Студентския съвет Ангел Стойков участва и футболният държавник и представител на алумни общността на УНСС - Кирил Евтимов. Ректорът проф. доктор Димитър Димитров се срещна с някогашния треньор и легенда на „ Левски “ Елин Топузаков.

Двамата се схванаха някогашния национал да вземе присъединяване в сформирането на отбор против събирателен тим на УНСС. Отборът ще бъде формиран от преподаватели и студенти, а при проявено предпочитание, и от някогашни студенти на икономическия университет. Тимът на УНСС ще застане против събирателен тим от звезди на българския футбол.

Датата на мача ще бъде оповестена в допълнение, съгласно епидемиологичната конюнктура. Елин Топузаков получи от ректора проф. доктор Димитър Димитров юбилеен подарък за 100-годишнината на Университета и кандидат-студентски указател, защото футболната легенда има желание от есента да стане студент в УНСС.

По мотив приятелския мач ректорът проф. Димитров означи: „ Нашите студенти постоянно са се учили от най-хубавите практици. Искам това да се придвижи и в спортната активност на университета. Няма по-ценно от здрави и интензивно спортуващи студенти “.

За Елин Топузаков това е предизвикателство, с което ще се заеме с огромен интерес. „ Вашият Студентски съвет ме увери, че имате с какво да се похвалите на терена. Чул съм и за триумфите ви по футзал “, сподели футболната легенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР