Университетите във Великобритания трябва да престанат да пренебрегват тежкото положение

...
Университетите във Великобритания трябва да престанат да пренебрегват тежкото положение
Коментари Харесай

Все повече студентки във Великобритания проституират

Университетите във Англия би трябвало да престанат да подценяват тежкото състояние на все по-голям брой студентки, които се трансформират в секструженички.
Студенти и специалисти упрекнаха институциите, че „ просто зариват главите си в пясъка” по въпроса, макар възходящия брой младежи, които се обръщат към секс фронта на труда, с цел да финансират следването си.
Повишаването на разноските за живот, по-високите такси за студенти и достъпът до онлайн приложения, които отстраняват обичайните бариери в секс бизнеса, се показват като аргументи, заради които студентите се обръщат към проституцията по време на образованието си.
Но макар доказателствата, доста университети „ си затварят очите” и в някои случаи интензивно блокират групи, които се пробват да поддържат студенти, участващи в секс работа.
В един от случаите студентка, която е принудена да стане секструженичка, е бил изпъден от вкъщи си и е застрашена с изхвърляне от университета си.
От Английския колектив на проститутките (ECP), група за акция, която поддържа декриминализацията на проституцията, обявиха пред The Independent, че през последната година се е нараснал броят на студентите, на които се е наложило да се захванат със секс работата.
Лора Уотсън, представител на EСР, съобщи, че сериозните финансови компликации и натискът от разноските са движещата причина за възходящия полов труд в университета.
„ Установихме, че хората работят най-вече за ежедневни потребности. Но някои хора несъмнено работят, с цел да изплатят таксите за образование, ”каза тя.
Студентка в университет в югозападната част на Англия, която не желае да бъде разкрита, се захванала с „ цялостни полови услуги “, когато била единствено на 18 години, тъй като не можела да си разреши да си заплаща наема.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР