Унион Берлин постигна ключов успех с 4:2 над Фрайбург в

...
Унион Берлин постигна ключов успех с 4:2 над Фрайбург в
Коментари Харесай

Унион с ключов успех над Фрайбург, доближава участие в Шампионската лига

Унион Берлин реализира основен триумф с 4:2 над Фрайбург в мач от 32-ия кръг на Бундеслигата. По този метод столичани събраха 59 точки в актива си, на три пред днешния си противник, който е пети. Четвъртият Република България Лайпциг е с мач по-малко.

„ Железните “ поведоха след едвам пет минути игра. Шералдо Бекер откри с паралелен пас Кевин Беренс в наказателното поле, а той прати топката в долния ляв ъгъл за 1:0.

Бекер също записа името си измежду голмайсторите в 36-ата минута. Суринамецът получи разсичащ отбраната пас от Робин Кнохе и стреля в мрежата на Фрайбург, след което отпразнува гола с маска на Спайдърмен.

Голямата звезда на Унион се разписа още един път единствено две минути по-късно, откакто стреля от границата на наказателното поле, още веднъж с асистенция на Кнохе.

Фрайбърг се върна в мача в 10 минути след началото на второто полувреме. Винченцо Грифо центрира от ъглов удар, а Мануел Гулде скочи най-високо в наказателното поле и с глава вкара за 3:1.

В 70-ата минута Фрайбург понижи изоставането си до 2:3, откакто Грифо осъществя от дузпа, отсъдена за нарушаване на Данильо Дуки.

Десет минути по-късно Шералдо Бекер записа втората си асистенция в мача, намирайки Айса Лайдуни в наказателното поле, а той се разписа за 4:2.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР