УниКредит Булбанк ще съкрати срока, в който извършва плащанията си

...
УниКредит Булбанк ще съкрати срока, в който извършва плащанията си
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк ще ускори плащанията по фактури

УниКредит Булбанк ще редуцира периода, в който прави заплащанията си по фактури към своите снабдители на артикули. Това доста ще форсира платежния цикъл и ще подсигурява, че заплащанията се правят по-бързо от общоприетите договорни условия от сред 15 и 60 дни. Ускоряването на заплащанията ще подкрепи бизнеса на доставчиците на банката в ръководството на оборотния им капитал, оповестиха от банката.

В обстановката на изключително състояние в страната УниКредит Булбанк работи интензивно за развиване на цифровите си канали, тъй че да предложи на клиентите си допустимо повече артикули и услуги, налични през телефон или компютър. Банката е основала организация, тъй че филиалите й да продължат да обслужват клиенти при оптималната допустима отбрана за тях и за чиновниците.

Наскоро УниКредит Булбанк разгласи и стабилизационните си ограничения в поддръжка на кредитополучателите на банката, които срещат компликации да изплащат отговорностите си, заради изключителните ограничения, свързани с пандемията.

Банката направи и подаяние от общо 225 хиляди лв. – на „ Пирогов “ за покриване на неотложните медицински потребности на най-голямата незабавна болница и на Министерство на здравеопазването за пазаруване на проби за COVID-19 и подкрепяне активността на лабораториите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР