УниKредит Булбанк създаде специализиран дистанционен хъб за обслужване на бизнес

...
УниKредит Булбанк създаде специализиран дистанционен хъб за обслужване на бизнес
Коментари Харесай

УниKредит Булбанк с дистанционен хъб за обслужване на бизнес клиенти

" УниKредит Булбанк " сътвори профилиран отдалечен хъб за обслужване на бизнес клиенти, оповестиха от кредитната институция. Проектът е продължение на стратегическата цел да се оферират от ден на ден артикули и услуги напълно отдалечено, както и в отговор на растящото търсене на подпомагане от страна на компаниите. 

Новият отдалечен хъб дава опция на фирмите, клиенти на банката, да бъдат обслужени напълно отдалечено без нужда от посещаване на банков офис. Те могат да се свържат с банката както на формалния телефон за връзка с Център за контакт с клиенти, по този начин и на профилираните директни телефонии линии. Бизнес клиентите получават опция и за онлайн видео консултация, както и опцията за електронно шерване на наличие.

" Дигитализацията е в основата на нашата тактика освен тъй като това е, което клиентите ни чакат от нас, а и тъй като желаеме да предлагаме най-хубавото потребителско прекарване. Дигитализацията е методът да предложим еластичност и улеснение на процесите за всички - и клиенти, и сътрудници ", разяснява Борислав Генов, шеф „ Банкиране на дребно “ на " УниКредит Булбанк ". " Днес над 90% от услугите, предлагани във филиал за физически лица, могат да бъдат осъществени единствено с позвъняване по телефона. Надграждайки това, продължаваме да специализираме нашите услуги и към своите бизнес клиенти, като предлагаме все по-разнообразни отдалечени благоприятни условия за тях, затвърждавайки лидерската ни позиция на цифрова банка “, отбелязва той.

Бизнес клиентите на банката, могат да разчитат на напълно отдалечено подпомагане за употребените от тях артикули и услуги като POS терминали, карти и картови интервенции, онлайн и мобилно банкиране, както и консултация и заявяване на нови артикули - банкови сметки, Пакетни стратегии за бизнес клиенти, издаване на дебитни/кредитни карти, спестовни и капиталови артикули, в това число и разнообразни варианти за кредитиране.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР