Уникалната серия на Хебър от 15 поредни победи в шампионата

...
Уникалната серия на Хебър от 15 поредни победи в шампионата
Коментари Харесай

Съдия и ЦСКА 1948 спряха победната серия на Хебър

Уникалната серия на Хебър от 15 следващи победи в шампионата на Трета Югозападна футболна лига завърши през днешния ден на стадиона в столичния квартал „ Драгалевци ”.

Там в мач от 28-мия кръг домакините и водачи в подреждането ЦСКА 1948 се постановиха с 2:0 над пазарджиклии, които останаха със смесени усеща след мача.

Срещата стартира по желан метод за домакините, които поведоха още в 1-та минута.

Томислав Павлов получи топката в полето на гостите, напредна няколко метра и с мощен удар от над 20 метра направи беззащитен Димитър Пангев за 1:0.

Нашите реагираха неотложно и натиснаха противника си.

В 8-та минута Атанас Велев стреля към вратата на ЦСКА 1948, само че стражът на домакините внимаваше и улови безпроблемно.

Пет минути по-късно единствено по знамение резултатът не бе подравнен. След центриране в пеналта на домакините Мартин Сечков се извиси над всички, само че ударът му с глава бе избит пред гол-линията на столичани.

В 15-та минута Атанас Велев падна в пеналтерията на ЦСКА 1948 и нашите пискаха дузпа, която реферът Димитър Буров обаче не отсъди.

Последваха минути, в които съществени положения и пред двете порти не бяха регистрирани.

В 37-та минута Цветан Павлов за малко не си означи автогол в опита си да почисти една топка пред вратата на Хебър.

ЦСКА 1948 стигна до комфорен задатък от 2 гола в 40-та минута. Тогава вратарят на Хебър Димитър Пангев не съумя да изпревари нападател на домакините за една изритана в предни позиции топка и направи нарушаване, след което Димитър Буров незабавно уточни бялата точка.

От 11-тия метър Андон Гущеров направи 2:0.

Малко преди антракта основния рефер анулира гол на Хебър. При едно от следващите центрирания стражът на ЦСКА 1948 увисна и след добавка топката влезе в мрежата на домакините, само че Буров свири фаул в нахлуване, предизвиквайки възмущението на гостуващите футболисти и почитатели.  

Втората част беше надалеч от равнището на първата като футбол. Тя ще се запомни с всяческите дейности на домакините да бавят и накъсват играта, пазейки резултата, който беше в тяхна изгода.

Треньорът на нашите опита да освежи своите като пусна в игра братята Ангел и Стефан Лачови, които смениха Серафим Михайлов и Мартин Сечков. По-късно пък Станимир Димитров размени Атанас Велев.

Въпреки промените Хебър не съумя да промени с нищо статуковото.

В 71-та мин. Андон Гущеров стреля рисково от фаул, само че Пангев мазета в корнер. 

В 82-та минута състезател  на столичани спря с ръка отиващата към вратата на ЦСКА 1948 топка, само че и в този случай Димитър Буров остана безгласен.

В последните минути силите на хебърци стигнаха до две идентични обстановки, при които Цветан Павлов и Стефан Лачов стреляха с глава, само че и двата пъти топката отиде право във вратаря на домакините.   

Така срещата приключи 2:0 и 3-те точки останаха за софиянци, които водят към този момент с 6 пункта на Хебър.

И в този мач, както и през есента в Пазарджик реферът отсъди 90 %-та от противоречивите обстановки в интерес на ЦСКА 1948.

Разликата е единствено тази, че тогава назначението на БФС беше Волен Чинков, а в този момент Димитър Буров. 

Хебър: Пангев, Ибрахим, Сечков(С. Лачов), Мичков, И. Иванов, Павлов(к), Р. Иванов, Д. Илиев, К. Георгиев, А. Велев(С. Димитров), С.Михайлов(А. Лачов)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР