Уникален празник в Петрич отбеляза юбилея на голямата любов в

...
Уникален празник в Петрич отбеляза юбилея на голямата любов в
Коментари Харесай

Празник в Петрич! Беласица стана на 100 години!

Уникален празник в Петрич означи юбилея на огромната обич в града, ФК Беласица! Обичаният от дребни и огромни поданици на общината тим навърши 100 години.

Бела, която играе в професионалния футбол в последните два сезона, с помощта на напъните на общинското управление, отпред с кмета Димитър Бръчков, притегли над 4000 фенове на актуализирания " Цар Симуил " за огромния празник.

" Честит древен празник, честита вековна любов, Бела! На нас се падна достойнството да отбележим този празник, само че и отговорността да предадем тази любов на идващите генерации, да обичат тима и да му оказват помощ с каквото могат. За да продължим това, което ни наследиха нашите предци. Публиката на Беласица постоянно е била част от тима, постоянно ни е подкрепяла.

Уважаеми петричани, през днешния ден сме в дома си, на Царя! Ние като общинско управление ще продължим да градим и да пазим традицията. Мястото на Беласица е тук, на Царя! Честит празник, петричани! Честит празник, Беласица! Да живее вовеки! ", съобщи прочувствено в обръщението си кметът на Петрич Димитър Бръчков, с което провокира еуфория по трибуните. След което награди заслужили ветерани и почитатели, съобщи novsport.com.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР