Уникален локомотив тръгва от днес по ж.п. линиите в страната.

...
Уникален локомотив тръгва от днес по ж.п. линиите в страната.
Коментари Харесай

Уникален локомотив тръгва из страната

Уникален локомотив потегля от през днешния ден по ж.п. линиите в страната. За първи път машината ще отпътува с бързия трен от София за Бургас на 13 август в 13,20 часа, а по-късно ще се включва в съставите на разнообразни композиции, оповестяват от " Холдинг БДЖ " ЕАД. Локомотивът е самобитно произведение на изкуството, изрисуван е с графити от не безизвестния стрийт арт художник Станислав Трифонов - Nasimo. Той е част от маркетинговата тактика на железопътното сдружение за отдаване на площи с рекламна цел.

Проектът е новаторска концепция с обръщение към графит артистите, че следеното изобразяване може да има хубав краен резултат.

В изображенията по локомотива е направена отпратка към няколко съществени национални признака.

Авторът на графитите по локомотива Станислав Трифонов - Nasimo е един от пионерите на източноевропейската графити и стрийт арт просвета и един от най-популярните модерни български художници по света.

В своето изкуство той съумява да реализира впечатляваща симбиоза сред класическото изобразяване и актуалните графити, като платната му постоянно са фасадите на цели здания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР