Униформените са задържали мъж, който за два месеца е откраднал

...
Униформените са задържали мъж, който за два месеца е откраднал
Коментари Харесай

Зачестяват кражбите на велосипеди в Пловдив

Униформените са задържали мъж, който за два месеца е откраднал над 30 велосипеда от разнообразни места в града.

Пловдив

Петър Стефанов е един от пострадалите от набезите на крадците в Пловдив. Разделил се с обичаното колело в края на предишния месец.
Петър Стефанов: Прибирайки се от работа открих, че колелото ми, където всекидневно го държа, липсва.
Крадците два пъти пробвали да срежат катинара, с който било заключено колелото. След двата несполучливи опита последвал и трети, освен това много авангарден.
Петър Стефанов: Отрязали са част от оградата, за която беше вързано колелото с катанец и в действителност от третия път към този момент са съумели в действителност да получат своето.
Мъжът не е подавал тъжба в полицията.
Петър Стефанов: Не мисля, че има някакъв вид, по който биха съумели органите на реда да оказват помощ, няма по какъв начин да го проследят, аз, за жалост, нямам фотография да покажа, да потвърдя, че това е колелото.
Други притежатели на откраднати колела в Пловдив обаче към този момент имат късмет да си ги върнат, откакто полицията залови сериен обирджия на колелета.
ст. комисар Атанас Илков - шеф на ОДМВР-Пловдив: Тепърва в хода на процесуалните действия ще се открива тяхната благосъстоятелност, част от тях знаем притежателите на тези колела, другите занапред ще ги откриваме.
Крадецът работил по входове, междублокови пространства, търговски обекти.
ст. комисар Атанас Илков - шеф на ОДМВР-Пловдив: Част от велосипедите бяха открити в град Разлог, където бяха в помещение и най- евентуално те бяха предопределени за следваща продажба.
Не е изключено колелото на Петър да е измежду тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР