Унгарско списание публикува списък с над 200 имена на хора,

...
Унгарско списание публикува списък с над 200 имена на хора,
Коментари Харесай

Унгарско списание публикува списък с наемниците на Сорос


Унгарско списание разгласява лист с над 200 имена на хора, които съгласно редакцията са част от група, наричана от премиера Виктор Орбан " наемници ", платени от американския милиардер и човеколюбец от маджарски генезис Джордж Сорос. Целта на наемниците е да смъкват държавното управление, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на " Асошиейтед прес ".

Сред имената, оповестени от седмичника " Фидельо ", има членове на десни организации, бранители на бежанците, проверяващи публицисти, преподаватели и чиновници от учредения от Сорос и основан в Будапеща Централноевропейски университет, неправителствена организация, проверяваща корупцията. Някои от посочените хора са към този момент умряли.

" Фидельо " до неотдавна бе авторитетно бизнес списание, което обаче взе неприкрит проправителствен курс, откакто през декември 2016 година бе купено от съдружник на Орбан.

Миналия месец Орбан, който в неделя бе избран отново за трети следващ мандат след гневна антиимигрантска акция, упрекна Сорос и организациите, подкрепяни от неговата фондация " Отворено общество ", че желаят хиляди имигранти да нахлуят в Унгария.

Той сподели, че кабинетът знае имената на 2000 членове на " наемническата войска на Сорос ", на които се заплаща " с цел да работят за събаряне на държавното управление ". " Ние знаем напълно тъкмо кои са тези хора, знаем имена, по какъв начин и за какво те работят за преобразяване на Унгария в страна на имигранти ", сподели той на 30 март по държавното радио.

От държавното Бюро за интернационалните връзки към този момент не са дали отговор на въпроси за оповестения през вчерашния ден лист и дали посочените в него имена съответстват със листата, формиран от държавното управление.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР