Унгарският евродепутат, който подаде остава заради гейоргия с наркотици, прекъсната

...
Унгарският евродепутат, който подаде остава заради гейоргия с наркотици, прекъсната
Коментари Харесай

След сексскандала в Брюксел: Унгарският евродепутат се извини за „личния си провал”

Унгарският евродепутат, който подаде остава поради гейоргия с опиати, прекратена от полицията, се извини за " персоналния си неуспех ".
Още по тематиката
В изказване за унгарските медии Йозеф Сайер в детайли разказва случилото в Брюксел, само че изрично отхвърля да е употребявал опиати, макар че във движимостите му е намерено хапче екстази.
 Eвродепутат и дипломати хванати в гей оргия с 25 мъже в Брюксел Виж още
Сайер към този момент е част от следствие за нарушение на Коронавирус ограниченията и за владеене на наркотични субстанции. От Европарламента прецизираха, че имунитетът визира професионалните изяви на депутатите, само че не и персоналния им живот, съобщи Българска национална телевизия.

Вчера унгарецът подаде оставка след медийното експлоадиране на абсурда. " Това, което направи нашият сътрудник Йозеф Сайер, не се вписва в полезностите на нашата политическа общественост. Няма да забравим и да отречем тридесетгодишната му работа, само че дейностите му са неприемливи и незащитими. След случилото се, той взе единственото вярно решение, като подаде оставка на мандата си на Европейския парламент и напусна Фидес. Признахме решението му ", сподели Виктор Орбан.

Днес Министерството на външните работи на Естония удостовери, че е арестуван и техен посланик, бил измежду участниците на добилото скандална популярност гей празненство в Брюксел, на което полицията залови 25 мъже и опиати. " Дипломатът е взел участие в мероприятието като частно лице. Той съжалява и се извинява, че е нарушил настоящите в Белгия ограничавания ", се споделя в прессъобщение на естонското външно министерство, съобщи портала " Делфи ". Задържаният естонец е бил консултант в Европейския парламент, а преди този момент е работил в представителството на Естония в НАТО.

Кварталът в Брюксел, в който се е състояло празненството, е прочут " гей-район ". Именно по тази причина за уредника на оргията - чешкия студент Дейвид Манжелай, противоепидемичните ограничения не са мотив за влизането на полицията. " У дома постоянно идват разнообразни политици - освен белгийски, само че и задгранични. Унгарецът беше тук за първи път, имах рекомендация за него ", споделя Манжелай, който се закани да пусне тъжба против полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР