Унгарка дошла в съзнание след индуцирана кома заради COVID-19 и

...
Унгарка дошла в съзнание след индуцирана кома заради COVID-19 и
Коментари Харесай

Унгарка се събуди от кома заради COVID-19 и разбра, че е станала майка

Унгарка пристигнала в схващане след индуцирана кома поради COVID-19 и схванала, че е станала преди месец, заяви Ройтерс.
Силвия Бедо-Над постъпила в болница с COVID-19 и пневмония в напреднала бременност в края на предходната година. От град Хатван я трансферирали в Будапеща, където се родило детето й със секцио, до момента в който тя била в кома и на командно дишане. Докато дамата била в болница, за бебето се грижел брачният партньор й и от самото начало се тормозил, че тя може да не оцелее.
 СЗО регистрира спад на заболеваемостта от COVID-19 в Европа СЗО регистрира спад на заболеваемостта от COVID-19 в Европа
От Световната здравна организация смятат, че през идващите месеци анулацията на ограничаващите ограничения и нарасналата подвижност може...
На Коледа доктор му се обадил, че брачната половинка му е изведена от кома и като че ли го търси. Той я посетил още на идващия ден. Тя била будна и му отговаряла с очи. Новогодишната нощ е първата, която Силвия си спомня след тестването, само че тогава не осъзнавала какво се е случило. Посочила корема си, попитала за бебето и лекарят й споделил, че то се е родило преди време. Бедо-Над към този момент е в дома си със фамилията си и се възвръща добре.
Унгария е преди всичко в света по смъртност от COVID-19 на 100 000 души. По данни на университета " Джонс Хопкинс " в някои лечебни заведения до 80 % от пациентите на апаратна вентилация не оцеляват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР