Унгария критикува и заяви, че няма да приема бежанци, избягали

...
Унгария критикува и заяви, че няма да приема бежанци, избягали
Коментари Харесай

Унгария отказва прием на афганистански бежанци, не иска да плаща за погрешни решения на САЩ

Унгария подлага на критика и съобщи, че няма да приема бежанци, избягали от страната след завладяването й от талибаните , оповестява АП.

Левенте Маджар, държавен секретар на унгарското външно министерство, съобщи пред държавната осведомителна организация MTI, че държавното управление няма да кара унгарците да заплащат за " неверното геополитическо решение " на Съединени американски щати , като одобряват бежанци " без никакви ограничавания ".
 Външните министри на Европейски Съюз разискват Афганистан
Външните министри на Европейски Съюз разискват Афганистан

Кризата заплашва Европа с мигрантска вълна

Унгарското държавно управление е корав съперник на имиграцията и през 2015 година построи ограда по южната си граница в отговор на притока на бежанци от Близкия изток и Африка.

Тази ограда ще бъде употребена за въздържане на евентуална вълна от бежанци от Афганиста н, сподели Маджар и добави, че държавното управление преценя по какъв начин може да помогне на тези афганистанци, които са работили като преводачи или са помагали на маджарски войски .

В неделя повече от 60 страни разгласиха взаимно изказване , призовавайки всички афганистанци, които желаят да изоставен Афганистан, да получат позволение да го създадат. От 27 -те страни членки на Европейския съюз единствено Унгария и България не подписаха декларацията .
 Косово след Албания също краткотрайно приема бежанци от Афганистан
Косово след Албания също краткотрайно приема бежанци от Афганистан

Повече от месец косовските управляващи са в съгласуваност със " Съединени американски щати, нашият незаместим съдружник "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР