Унас вече се предлага пълната гама на едни от най-продаваните

...
Унас вече се предлага пълната гама на едни от най-продаваните
Коментари Харесай

Електрически скутери със сменяема батерия дебютират у нас

Унас към този момент се предлага цялостната гама на едни от най-продаваните в Европа електрически скутери и мотопеди на испанския производител Scutum Logistic S.L. - от премиум модела Silence S01, който е конкурентен на бензиновите като характерности и благоприятни условия, до другите версии на модела S02, който е измежду най-продаваните на европейския пазар.

Скутерите на марката са с нулеви въглеродни излъчвания и са извънредно подобаващи както за хора, които желаят да се придвижват бързо, икономично и в това време да не замърсяват околната среда, по този начин и за бизнес, обвързван с градските доставки и споделената подвижност.

Всички модели Silence са оборудвани с преносими акумулатори с патентована технология за напредване и с помощта на това могат да се транспортират и зареждат в елементарен контакт вкъщи или в офиса. В взаимозависимост от потенциала на батерията, пробегът доближава до 149 км. Моделът S02 се предлага и във вид мотопед, чиято оптимално позволена скорост е 45 км/ч, а батериите са литиево-йонни с потенциал 2 kWh или 5,6 kWh.

Първата точка за продажба на скутерите Silence в България е София, като разполагаем са и модели за пробно шофиране.

През 2011 година екипът на Silence стартира с работа по модела S01, предопределен за персонална приложимост, а през 2014 година е подготвен и първият първообраз на този модел, който е с преносима захранваща батерия и с първото по рода си алуминиево шаси.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР