Уморихме се вече от хладните дни, уморихме се и от

...
Уморихме се вече от хладните дни, уморихме се и от
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 17 красиви блузи, които са перфектни за пролетта

Уморихме се към този момент от хладните дни, уморихме се и от пуловерите, които се надявахме, че към този момент сме оставили в дъното на дрешника за идната зима. В момента, в който слънцето се появи сме подготвени да ги сменяем с някоя красива блуза, която ни носи свежо и пролетно въодушевление. Едновременно с това прави стайлинга ни по-цветен и изтънчен. Точно по тази причина няма по какъв начин да минем без най-малко един модел във флорални претекстове. В композиция с огромно деколте и набори, тъкмо тези блузи са обичани на и постоянно сме харесвали какъв брой стилно ги носят както с дънки, по този начин и с миди поли.
               

Абстрактните и артистични десени също намират своето място измежду трендовете, а тъкмо тях незабавно си ги представяме в композиция с панталон в същия принт. Но пък доста елементарно могат да освежат всеки, изключително в случай че е в безпристрастен звук. Ярките цветове обаче съумяват да си проправят път даже и при блузите, като са извънредно подобаващи за по-смели color block съчетания.
               

Няма по какъв начин да не видим и фините модели с връзки или изящни дантели, които внасят сантиментални нотки в ни. Големите ретро яки продължават да се прокрадват измежду тях, въпреки и към този момент с не толкоз блестящо наличие измежду инфлуенсърите, както преди година. Така че в случай че през празничните дни мислите да отскочите малко на шопинг, през днешния ден ще ви заредим с следващата доза ентусиазъм в нашата изложба. Разгледайте я!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР