Уморени сте от обувки за бягане? 5 удобни чифта обувки

...
Уморени сте от обувки за бягане? 5 удобни чифта обувки
Коментари Харесай

Най-добрият начин да заменити маратонките в горещите летни дни: 17 модни идеи

Уморени сте от обувки за тичане? 5 комфортни чифта обувки за подмяна! Разбира се, през днешния ден е просто невероятно да си представим живота без маратонки, те са комфортни, леки и универсални.

Въпреки това, има доста разнообразни обувки, които са еднообразно комфортни и подобаващи за външен тип.

Лофери

Не изключително постоянно срещан тип обувки. Често се срещат на стилния подиум, с рокли  и са в рекомендациите на стилисти. Този тип на обувки бяха взаимствани от мъжкия дрешник и трансформирани в женски жанр и потребности. Те отиват на всеки  и елементарно се комбинират с разнообразни облекла.

1.

2. 

3.

4.

5.

Мулета

Тези изразителни „ джапанки “ завоюваха сърцата на модниците от обстоятелството, че при цялата си странност наподобяват ужасно на краката, са комфортни и положителни както за празненство, по този начин и за среща.

6.

7.

8.

Класическа обувка

Те пристигнаха при нас от 50-те и претърпяват следващото политане. Това е превъзходен сурогат на общоприетите балетни обувки. Грациозното тъкане акцентира хубостта на глезена. В такива обувки можете да бъдете строга бизнес жена и сантиментална млада дама, според от облика.

9.

10.

11.

12.

Баби

Дължим този необикновен модел на Персия. Сега бабите са изненадващо разнородни и съвършено заместват мокасини в горещо време. Този тип обувка може да бъде комбениран с разнообразни облекла.

13.

Отворени обувки

Това са зашеметяващо комфортни и елегантни обувки с отворени токчета. Те са постоянни, комфортни и необикновено женствени. Те са много  комфортни за носене, а откритостта ви разрешава да носите даже при горещо време. В допълнение, те са доста положителни с рокли и поли.

14.

15.

16.

17.

Пет красиви варианти на удобни  обувки ще ви разрешат да разнообразите външния си тип. Погледнете по-отблизо и се вдъхновете от тези модели, които могат освен да украсят краката ви, само че и да създадат външния ви тип необикновен.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР