Умиращ пациент с деменция, претърпял катастрофално падане, беше оставен без

...
Умиращ пациент с деменция, претърпял катастрофално падане, беше оставен без
Коментари Харесай

Умиращ пациент с деменция, пронизан от рани от залежаване, оставен „без храна или вода“ след падане в болница в Обединеното кралство

Умиращ пациент с деменция, претърпял пагубно рухване, беше оставен „ без храна или вода “, откакто беше признат в болница.

Твърди се, че пациентът, който е означен като „ А “, е бил лекуван без „ достолепие “ в обекта на NHS Grampian в Шотландия. Семейството им подлага на критика здравния съвет поради неналичието на грижи за А. Пациентът за жалост умря седмици след рухването им, което се случи в дом за възрастни хора.

NHS Grampian призна, че грижите „ не са били подобаващи “ за техните нормалните стандарти, откакто омбудсманът на шотландските публични услуги (SPSO) поддържа жалбата. Докладът установи „ пропуски във воденето на документи по отношение на приема на храна и течности “, както и непредоставяне на доказателства, че за A се грижат по „ заслужен и оправдателен метод “.

След прегледа бяха направени рекомендации към здравния съвет, откакто бяха открити няколко пропуща. Оттогава бордът се извини и даде на омбудсмана просторен проект за деяние след констатациите....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР