Улиците в България са пълни с нови коли, заведенията са

...
Улиците в България са пълни с нови коли, заведенията са
Коментари Харесай

Британските медии: Защо българите са толкова черногледи

Улиците в България са цялостни с нови коли, заведенията са резервирани с дни напред и се пръскат по шевовете, по моловете гъмжи от пазаруващи хора, курорти са цялостни с туристи, туроператорите регистрира рекордни поръчки за пътешествия...

Нищо от това не демонстрира аргументи българите да са нещастни.

И въпреки всичко българите се дефинират като най-нещастната нация в Европа за разлика, да вземем за пример от Финландия, която е най-щастливата.

Какво им липсва?

Електронната версия на английския вестник „ Метро “ разгласява публикация от последните данни на Евростат, от които излиза наяве, че българите са най-нещастната нация в Европа.

От английската редакция на ежедневника не крият изненадата си от резултатите от изследването, уточнявайки, че българите са сложили оценка 5.6 като степен на задоволеност от живота си по скалата от 0 до 10.

От изданието не икономисват ласкателствата си по адрес на страната ни, разказвайки за естествените благосъстояния като термалните извори, Черноморието, планините, заради което са учудени от ниската оценка, която са сложили сънародниците ни в страната.

Все отново картинката не е толкоз мрачна.

В България може да се откри обилие от приятни преживявания. Страната има богата история и е фамозна със своите манастири, планини и с виното си.

Столицата София пък е пропита с над 2000-годишна история, където може да разгледате завещание от няколко столетия, в това число от Древен Рим, Древна Гърция, Османската империя и от ерата на социализма.

В непосредственост до града е и планината Витоша, пишат от английското издание.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР