Улица Иван Вазов в Пловдив най-накрая се сдоби с контейнер

...
Улица Иван Вазов в Пловдив най-накрая се сдоби с контейнер
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Най-накрая поставиха контейнери на ул. „Иван Вазов”

Улица „ Иван Вазов ” в Пловдив най-сетне се снабди с резервоар за боклуци. Припомняме, че това се случва след повече от 20 дни, през които живущите на улицата нямаха къде да изхвърлят отпадъците си, а вместо това оставяха торбите за боклук на местата, на които бяха ситуиран контейнерите. По този метод боклукът се разпръскваше по цялата улица и създаваше тягост за близките, споделят жителите в региона.
Прочетете още
Два дни след обява на TrafficNews по тематиката, към този момент са на разположение чисто нови съдове за боклуци. Тогава от общинското дружество „ Чистота ” обявиха, че резервоар на посочения адрес липсва, тъй като предходният е бил изгорял.

" Леко е тъжно, че би трябвало да се стига до сигнализиране на медии, с цел да се свърши работа. Повече от 20 дни улицата беше без контейнери и като че ли на никой не му правеше усещане, до момента в който вие не сигнализирахте ", споделят пловдивчани, живущи в региона.

Поради същата причина съдове за разбъркан битов боклук нямаше и на други места по ул. " Иван Вазов ", както и в други елементи на идеалния градски център.

Директорката Десислава Георгиева увери тогава, че ще предприеме нужните ограничения допустимо най-скоро да бъдат сложени нови контейнери.

Съдовете за разбъркан битов боклук в центъра са пластмасови, което прави обслужването им по-безшумно. При потреблението им обаче би трябвало да се внимава, с цел да не се възпламеняват.

Неотдавна бе хванат причинител на умишлени палежи на пластмасови контейнери, припомнят от предприятието.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР